Laster inn...
Ricerche popolari
DMAE er kjent for sine anti-aging-egenskaper. Det antas å virke på cellenivå og ha en betennelsesdempende effekt.
DMAE (dimetylaminoetanol, i INCI-listen Dimethyl MEA) er et stoff som finnes naturlig i små mengder i kroppen og i fisk. I hudpleie bruke...
Imballato e spedito lo stesso giorno
Parla con un dermatologo al numero +47 09 234 (giorni feriali dalle 10 alle 16)
Posten (Bring), Instabox, Helt Hjem o Postnord
Klarna, Vipps o carta di credito