Laster inn...
Recherches populaires
DMAE er kjent for sine anti-aging-egenskaper. Det antas å virke på cellenivå og ha en betennelsesdempende effekt.
DMAE (dimetylaminoetanol, i INCI-listen Dimethyl MEA) er et stoff som finnes naturlig i små mengder i kroppen og i fisk. I hudpleie bruke...
Emballé et expédié le jour même
Parlez à un dermatologue par téléphone au +47 09 234 (jours ouvrables de 10 h à 16 h)
Posten (Bring), Instabox, Helt Hjem ou Postnord
Klarna, Vipps ou carte bancaire